Bestel veilig en snel via Tuinaarde Online

Groene tuinaarde online bestellenTuinaarde in alle soorten en maten bestel je via Tuinaarde Online op een veilige en snelle manier. Aankopen verplaatsen zich steeds meer naar het internet en daar speelt Tuinaarde Online op in. Op een veilige manier kun je online tuinaarde bestellen. Een van de grote voordelen is dat online bestellen vaak veel voordeliger is. Door onze Thuiswinkel Waarborg kun je erop vertrouwen dat online winkelen bij Tuinaarde Online veilig en vertrouwd is. De website is zo gebouwd dat je overzichtelijk kunt zien welke verschillende tuinaarden wij te bieden hebben. Maak je keuze in onze webwinkel door te kiezen voor de juiste soort tuinaarde. Geef vervolgens hoeveelheid en soort verpakking aan, dan zorgen wij voor een korte levertijd.

Kies Tuinaarde Online voor elke situatie

Je kunt om meerdere redenen kiezen voor het gebruik van tuinaarde. Veel voorkomende redenen zijn het ophogen of verbeteren van de tuingrond. Ook wordt tuinaarde gebruikt voor de aanleg van graszoden, maar bij Tuinaarde Online kun je ook terecht voor vulling van grote bloembakken. Tuinaarde Online heeft een groot assortiment tuinaarde. Welke soort je kiest, hangt af van het doel. Voor grote bloembakken kun je bijvoorbeeld kiezen voor tuinaarde met een samenstelling van tuinturf, oude mest en GFT-compost. Daarbij moet je er wel opletten dat een vierde van de bak gevuld moet worden met potgrond.

Prijzen vanaf € 52,- per m3 exclusief transport

Gooise groenaarde (GGA)
- 35% teelaarde
- 40% compost
- 15% zand (zoetzand)
- 10% organische stof

Gooise groenzand (GGZ)
- 50% grofzand
- 50% compost

Op dit moment is onze bestelmodule nog niet beschikbaar. Wilt u meer weten over onze prijzen en diensten, neem dan contact op via het contactformulier.